Tuotteet» Tarvikkeet» Correct Toes Original»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Riikka K. 29.9.2021
Yleisarvosana
Olen aiemmin koettanut levittää suppuun menneitä räätälinpatti-varpaitani kotitekoisilla erotinviritelmillä ja teippauksilla, mutta kun en useaan kuukauteen saanut minkäänlaista tulosta, päätin, että seuraavaksi on kokeiltava varpaanlevitintä, jota voi käyttää muuallakin kuin kotona villasukkien kanssa. Correcttoesin hinta tuntui aluksi hurjalta, mutta kun selasin kaikki valmistajan kotisivujen tukimateriaalit, ja tulostettavan testikoko-ohjeen avulla pystyin vielä päättelemään tarkasti oman koon, niin uskalsin tilata erottimet. Oma jalkani on kokoa 38, mutta tulostettavan mallin perusteella tilaamani erottaja kokoa 40-44 oli täysin sopiva leveälle jalkaterälleni. Olen ahkerasti kävellyt erottimet jalassa paljasjalkakengillä (erottimet eivät ainakaan minulla sovi minkään normikenkien sisälle). Tässä muutaman viikon kuluessa varpaiden asentoon ei ole vielä tullut mitään pysyviä näkyviä muutoksia, varpaat harittavat suorina lähinnä jonkun aikaa käytön jälkeen, mutta jokin muutos jalkaterässä on käynnissä, koska varpaat eivät enää meinaa mahtua lyhyeksi hetkeksikään normaalilestisiin kenkiin ilman tuskia.
Anonyymi 23.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 13.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 27.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 17.2.2021
Yleisarvosana
Aito tavara ja nopea toimitus
Kaisa S. 19.1.2021
Yleisarvosana
Yllättävän mukavat jalassa. Sopii hyvin myös sukan sisälle ja varvassukan päälle. Paljon laadukkaampi ja mukavampi käyttää, kuin vastaavat halvemmat. Varpaat pääsevät liikkumaan luonnollisesti samalla, kun ne on tuettu parempaan asentoon.
Jaana K. 12.10.2020
Yleisarvosana
Jalat kiittää! Jäykistyneet, tunnottomat varpaani toimivat kaikenlaisten tukipohjallisten ja varpaiden vääntimien kokeiluiden jälkeen. Olleet käytössä nyt puoli vuotta. Jalkaongelmat perussairauden ja liian kapeiden kenkien aikaan saamat. Nyt näillä ja paljasjalkakengillä alkanut uusi askellus. Pidän CorrectToeseja paljainjaloin tai sukan kanssa sisällä sekä paljasjalkakenkien kanssa ulkoillessa. Pysyy varvaskivut poissa :)
Marjut M. 5.10.2020
Yleisarvosana
Tilasin 39-40 jalkaani M-koon correct toesit ja olivat minulle oikein sopivat. Ovat helpot ja nopeat laittaa jalkaan ja pidän näitä lenkkeillessäkin välillä paljasjalkakenkien kanssa. Voin suositella.
Anne G. 28.9.2020
Yleisarvosana
Ursula A. 21.9.2020
Yleisarvosana
Ihana saada varpaat erilleen.
Eveliina F. 16.9.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 28.6.2020
Yleisarvosana
Minulle tämä hankinta oli pettymys. Koska käytän kokoa 39, niin tilasin S-koon Correct Toesit. Kuitenkin koko oli minulle liian pieni, sain kipua varpaissa ja verenkierto ei toiminut kunnolla, varpaat muuttuivat punaisiksi. Sain tilalle koon M Correct Toesit. Nämä eivät kylläkään kiristä, mutta eivät myöskään pysy paikoillaan, eli liian isot minulle. Harmittaa aika lailla, kun tuotteesta ei ollut ainakaan minulle mitään apua. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö tuotteesta voisi olla hyötyä muille. Ehkäpä minulla on liian omalaatuiset varpaat/jalat.
Asiakaspalvelija Nelli N. 17.5.2021
Parhaat varpaanerottelijat jotka olen testannut. Koen miellyttävämmäksi käyttää varvassukkien kanssa. Mahtuu mainiosti tarpeeksi tilaviin kenkiin, todella huomaamattomat jalassa. Kengänkokoni on 40-41 ja näistä minulle sopii hyvin s-koko. Tässä prosessissa tarvitaan kärsivällisyyttä mutta onneksi näin hyvää tuotetta on ilo käyttää!