Tuotteet» Paljasjalkakengät» Aikuisille» Juoksukengät» Freet Flex»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Suvilotta M. 27.8.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 18.6.2020
Yleisarvosana
Hyvät peruslenkkarit, saa hyvin kiristettyä leveähköön räpylään, varpaille hyvin tilaa leveyssuunnassa. Eivät pidä yhtään kosteutta mutta sitä ei toki lupailtukaan. Ovat olleet pari kesää ahkerassa käytössä, ja pohja on kulunut kantapäästä, samoin pohjallinen. Ovat kuitenkin käyttökelpoiset vielä ja pohjallisia saanee uusia tilalle.
Anonyymi 15.4.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvän mallinen leveä lesti. Vaatii jalalta myös korkeutta jotta voisi käyttää ilman pohjallista eli tilaa on. Saa kuitenkin nauhoilla kiristettyä.
Anonyymi 6.4.2021
Yleisarvosana
Hyvät kengät arkikäyttöön. Kengät pitävät myös hyvin jäisellä polulla, mikä oli yllättävä. Hyvä leveä lesti!
Paula R. 9.3.2021
Yleisarvosana
Lempparikengät, ihanan pehmeät tossumaisen tuntoiset. Hyvin tilaa leveään jalkaan.
Anonyymi 2.3.2021
Yleisarvosana
Annika K. 9.12.2020
Yleisarvosana
Ihanan kevyet ja tilavat, sopivat leveään jalkaan (itsellä jalkojen leveydet 10,5cm ja 11cm). Yhden kesän käytössä ainakin vielä hyvin pysyneet ehjänä, toivottavasti vielä monta kesää lisää.
Taru K. 1.12.2020
Yleisarvosana
Hyvät perus paljasjalkakengät. Pieni miinus todella leveästä lestistä. Kokeilin ensin koko 40 ja sen ollessa pieni vaihdoin kokoon 41, nii lesti leveni ainakin 2cm. Nauhoilla saa kyllä kiristettyä jalkaan sopivaksi, mutta pintaa jää oudosti ryppyyn.
Suvi K. 17.11.2020
Yleisarvosana
Loistavat yleiskengät leveään jalkaan.
Laura S. 4.11.2020
Yleisarvosana
Jaana K. 12.10.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 21.9.2020
Yleisarvosana
Täydelliset kengät arkikäyttöön.
Merja N. 9.9.2020
Yleisarvosana
Lesti on leveämpi, Vivojen jälkeen tuntuvat todella hyvältä jalassa. Varpaille tilaa hyvin, eikä tarvitse ottaa liian isoa kokoa, ja näyttävätkin yllättävän siroilta jalassa (vaihdoin kokomustat nauhat). Oikein mukavan pehmeä tuntuma kävellessä (kengän mukana tulevan pohjallisen kanssa), kuin pumpulilla menisi, ja silti tuntuma maahan. Olen kävellyt sora- ja asfalttiteillä, tehnyt poluilla päiväretkiä painavan repun kanssa ja vähän hölkännytkin, ja toimii! Lopulta ovat olleet kuivalla kaudella jalassa koko ajan, lekillä ja yleiskenkänä. Hyvä kenkä, suosikkini!
Hanna T. 6.9.2020
Yleisarvosana
Huippuhyvät! Ensin ajattelin, että tuli tilattua liian pieni koko, mutta kengät ovat niin täydellisen muotoiset, että lyhyempi käyntivara riittää. Pehmoiset, hyvännäköiset (edelleen, vaikka käytetty useampi kerta hiekkalaatikolla) ja hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat kengät mitä olen ikinä omistanut.
Anna S. 28.8.2020
Yleisarvosana
Leveä lesti, miellyttävän taipuisa pohja ja annetuilla mitoilla tilatessa tuli hyvin sopivat kengät. Ainut miinus tulee siitä että nauhat liikkuvat aika jäykästi kiristettäessä. Ja se on pientä.
Tea M. 26.8.2020
Yleisarvosana
Tosi hyvät jalassa. Ehkä hieman tapahtuu löystymistä, joten kokoohjeessa kannattaa se mainita :)
Mikko L. 3.8.2020
Yleisarvosana
Nyt viikon olleet jalassa töissä ja vapaalla. Jalat hengittävät ja voivat hyvin, kevyet ja huomaamattomat kengät. Mukana tuli vaihtonauhat, joita pitänee kokeilla, vakiot kun aukeilevat päivän mittaan. Pysyvät jalassa niin kauan kuin kelit sallivat ja syssymmällä töissä sisätiloissa. Hakusessa kun oli nimenomaan toimistoon diskreetin mustat paljasjalkakengät kun Salomonin 3D forceseilla jalat olivat aina päivän päätteeksi ihan loppu.
Päivi R. 10.2.2021
Yleisarvosana
Hyvät minun jalalle. En osaa enää muilla kengillä kävelläkään kuin näillä paljasjalkakengillä!
Anonyymi 17.7.2020
Yleisarvosana
Kevyet ja mukavat kengät, eivät hierrä mistään ja korkeutta riittää jotta pohjalliset voi vaihtaa pari milliä paksumpiin pidempiä katukävelyjä varten jos jalat sitä joskus vaativat. Metsässä menee mieluiten ilman pohjallisiakin.
Veera M. 15.5.2020
Yleisarvosana
Ihanan leveälestinen kenkä, ensimmäinen missä oikeasti varpaat saa olla vapaasti. Parin viikon käytön perusteella uudet lempikengät.
Pekka K. 13.1.2020
Yleisarvosana
Haluaisin palauttaa tuotteen jos osaisin, tuote on hyvä, mutta ovat kovasti liijan isot.
Jaana K. 12.10.2020
Yleisarvosana
Kevyet, heti oman tuntuiset kengät, pitävät pohjat.