Tuotteet» Paljasjalkakengät» Juoksukengät» Freet Flex»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Annika K. kirjoitti 9.12.2020:
Yleisarvosana
Ihanan kevyet ja tilavat, sopivat leveään jalkaan (itsellä jalkojen leveydet 10,5cm ja 11cm). Yhden kesän käytössä ainakin vielä hyvin pysyneet ehjänä, toivottavasti vielä monta kesää lisää.
Taru K. kirjoitti 1.12.2020:
Yleisarvosana
Hyvät perus paljasjalkakengät. Pieni miinus todella leveästä lestistä. Kokeilin ensin koko 40 ja sen ollessa pieni vaihdoin kokoon 41, nii lesti leveni ainakin 2cm. Nauhoilla saa kyllä kiristettyä jalkaan sopivaksi, mutta pintaa jää oudosti ryppyyn.
Suvi K. kirjoitti 17.11.2020:
Yleisarvosana
Loistavat yleiskengät leveään jalkaan.
Pirita V. kirjoitti 21.9.2020:
Yleisarvosana
Täydelliset kengät arkikäyttöön.
Merja N. kirjoitti 9.9.2020:
Yleisarvosana
Lesti on leveämpi, Vivojen jälkeen tuntuvat sopivilta jalassa. Varpaille tilaa aika hyvin, eikä tarvitse ottaa liian isoa kokoa, jolloin näyttävätkin oikein hyvältä jalassa. Oikein mukavan pehmeä tuntuma kävellessä (kengän mukana tulevan pohjallisen kanssa), kuin pumpulilla menisi, ja silti tuntuma maahan. Tähän mennessä olen kävellyt sora- ja asfalttiteillä, tehnyt poluilla päiväretkiä painavan repun kanssa ja vähän hölkännytkin, ja toimii! Hyvä kenkä!
Hanna T. kirjoitti 6.9.2020:
Yleisarvosana
Huippuhyvät! Ensin ajattelin, että tuli tilattua liian pieni koko, mutta kengät ovat niin täydellisen muotoiset, että lyhyempi käyntivara riittää. Pehmoiset, hyvännäköiset (edelleen, vaikka käytetty useampi kerta hiekkalaatikolla) ja hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat kengät mitä olen ikinä omistanut.
Anna S. kirjoitti 28.8.2020:
Yleisarvosana
Leveä lesti, miellyttävän taipuisa pohja ja annetuilla mitoilla tilatessa tuli hyvin sopivat kengät. Ainut miinus tulee siitä että nauhat liikkuvat aika jäykästi kiristettäessä. Ja se on pientä.
Tea M. kirjoitti 26.8.2020:
Yleisarvosana
Tosi hyvät jalassa. Ehkä hieman tapahtuu löystymistä, joten kokoohjeessa kannattaa se mainita :)
Mikko L. kirjoitti 3.8.2020:
Yleisarvosana
Nyt viikon olleet jalassa töissä ja vapaalla. Jalat hengittävät ja voivat hyvin, kevyet ja huomaamattomat kengät. Mukana tuli vaihtonauhat, joita pitänee kokeilla, vakiot kun aukeilevat päivän mittaan. Pysyvät jalassa niin kauan kuin kelit sallivat ja syssymmällä töissä sisätiloissa. Hakusessa kun oli nimenomaan toimistoon diskreetin mustat paljasjalkakengät kun Salomonin 3D forceseilla jalat olivat aina päivän päätteeksi ihan loppu.
Päivi R. kirjoitti 10.2.2021:
Yleisarvosana
Hyvät minun jalalle. En osaa enää muilla kengillä kävelläkään kuin näillä paljasjalkakengillä!
Markus P. kirjoitti 17.7.2020:
Yleisarvosana
Kevyet ja mukavat kengät, eivät hierrä mistään ja korkeutta riittää jotta pohjalliset voi vaihtaa pari milliä paksumpiin pidempiä katukävelyjä varten jos jalat sitä joskus vaativat. Metsässä menee mieluiten ilman pohjallisiakin.
Saara L. kirjoitti 18.6.2020:
Yleisarvosana
Tarpeeksi leveät räpyläjalkaan, supermukavat ja tyylikkäät kengät!
Veera M. kirjoitti 15.5.2020:
Yleisarvosana
Ihanan leveälestinen kenkä, ensimmäinen missä oikeasti varpaat saa olla vapaasti. Parin viikon käytön perusteella uudet lempikengät.
Pekka K. kirjoitti 13.1.2020:
Yleisarvosana
Haluaisin palauttaa tuotteen jos osaisin, tuote on hyvä, mutta ovat kovasti liijan isot.
Jaana K. kirjoitti 12.10.2020:
Yleisarvosana
Kevyet, heti oman tuntuiset kengät, pitävät pohjat.