Tuotteet» Paljasjalkakengät» Aikuisille» Vapaa-ajan kengät» Freet Elgon»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Paula R. 24.8.2021
Yleisarvosana
Tosi mukavat kengät jalassa. Olen käsitellyt nahan ja ovat pysyneet kuivana kaatosateessakin. Kengän pinta kuluu helposti (omiini tuli heti ekana päivä jälki kun lapsi potkaisi kenkiäni), se ainoa miinus puolen vuoden käytön jälkeen. Oikein kivat lenkkarimaiset mutta siistit kengät kaikenlaiseen käyttöön viileämmillä keleillä.
Anonyymi 18.8.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukava
Joonas R. 21.5.2021
Yleisarvosana
Nämä ovat ensimmäiset paljasjalkakenkäni, ja tavoitteena oli hankkia pari, joka sopii käytettäväksi mahdollisimman monessa säässä ja paikassa. Kuukauden päivittäisen käytön perusteella ei voi muuta kuin suositella erinomaiseksi yleiskengäksi. Kengät ovat lämpimät normisukalla -5c-asteessa, mutta vielä riittävän viileät sukan kanssa +15c-asteessa (minulla on lämpimät jalat). Aion sukkaa ja pohjallista vaihtamalla käyttää näitä vielä kylmemmälläkin säällä. Sadettakin on ehditty testata, ja jalat pysyvät kuivina, jos vesi ei roisku nilkasta sisään. Pohjan kuviointi ja materiaali on pitävä useimmilla pinnoilla, ja pohjan paksuus on juuri sopiva myös kiviseen ja juuriseen maastoon, eli terävämmät muodot eivät tunnu liikaa jalkapohjassa. Kengät ovat ihanan kevyet ja tilavat, ja tuntuma niin kävellessä, kallioilla hyppiessä kuin pyöräillessäkin on todella miellyttävä ja askellus varmaa. Bonuksena Elgonit ovat tyylikkään näköiset (minulla ruskea malli), joten niitä kelpaa esitellä kaupungillakin.
Mariia H. 27.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 24.4.2021
Yleisarvosana
Tosi hyvät metsälenkeille. Kertaakaan ei ole jalat kastuneet näissä. Parhaiten sopii leveälle ja rintavalle jalalle.
Anna K. 14.4.2021
Yleisarvosana
Hyvät kengät ulkoiluun. Olen käyttänyt nyt keväällä näitä vaunulenkeillä ja leikkipuistossa, mukavat jalassa ja kestää ainakin pientä tihkusadetta.
Anonyymi 2.2.2021
Yleisarvosana
Kätevät jokapaikankengät, pitävät kohtuullisesti vettä (ihan vesikelissä en ole käyttänyt, mutta aika kuravellissä) ja kivat kävellä.
Mikko K. 24.10.2020
Yleisarvosana
Erittäin mukavat jalassa ja huolimatta siitä että vartta ei ole, on näillä pärjännyt näitä kevyempiä pakkaskelejä helposti täällä Rovaniemen korkeudellakin. Pohja on pitävä ja rullaa askeleen mukana kuin sukka konsanaan, toki nämä kengät jäällä ovat liukkaat. Kengät myös sietävät yllättävän hyvin vettä ja onhan nämä hyvän näköiset. Omassa käytössäni työkenkinä ja kevyinä vapaa-ajan kenkinä erinomaiset.
Jaana K. 12.10.2020
Monipuolinen kenkä. Koiran/lasten kanssa liikkuessa sekä sateella kiinteä iltti varmistaa veden, kuran sekä roskien pysymisen kengän ulkopuolella vaikka tassut/tossut tahtoo oman jalan päälle. Pitävä pohja, kenkä on helppo huuhtaista puhtaaksi kaupunkikäyttöön. Alkuun hieman jäykän oloinen, mukautuu nopeasti jalkaan.