Tuotteet» Paljasjalkakengät» Vaelluskengät» Freet Bootee M»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Iida V. kirjoitti 3.12.2020:
Yleisarvosana
Ensimmäinen paljasjalkakenkäni. Oikein mukavan tuntuinen kenkä, ei purista. Sopii mainiosti leveälle jalalle. Ainoa miinus tulee läpästä, joka pitää astella hyvin tai painaa välillä ikävästi. Myös nopeampi kiristys olisi kätevä!
Suvi K. kirjoitti 3.12.2020:
Yleisarvosana
Mukavat jalassa. Villasukan kanssa menee viileämmälläkin ilmalla.
Johanna H. kirjoitti 22.10.2020:
Yleisarvosana
Lämpimät kengät, tarkenee pikku pakkasellakin lenkkeillä ja hyvä pito ollut ensilumilla. Aluksi kengät meinasivat hiertää ja painaa, mutta parissa viikossa muotoutuivat jalkoihini sopiviksi!
Kati Å. kirjoitti 19.10.2020:
Yleisarvosana
Kiva paljasjalkakenkä leveällä lestillä, ei silti lonksu normaalilevyisessäkään jalassa. Kosteuden pito on kohtalainen - märässä metsässä varpaat alkoivat kastua noin tunnin tallustelun jälkeen.
Mirka K. kirjoitti 14.10.2020:
Yleisarvosana
Loistavat kengät, sopiva maatuntuma ja hyvä malli.
Anu N. kirjoitti 5.10.2020:
Yleisarvosana
Ihan jees. Muita en ole jalkaan laittanut.
Jaana H. kirjoitti 29.9.2020:
Yleisarvosana
Tosi joustavat ja mukavat, aika leveä lesti niin mahtuu hyvin villasukkakin vaikka en ostanut suurempaa kokoa "villasukkavaralla". Läppä tuntui aluksi vähän paksulta mutta voi olla, että se asettuu käytön myötä.
Maria R. kirjoitti 5.9.2020:
Yleisarvosana
Näistä kengistä kannattaa katsoa ensisijaisesti senttikoko, kun valitsee oikeaa kokoa. Pohjallisten kanssa nämä tuntuvat aika jäykiltä jalassa. Pidempää reissua en ole näillä vielä kerinnyt tekemään, mutta pidempi varsi ja vedenpitävyys ovat hyvät ominaisuudet. Kengät ovat aika lämpöiset myös.
Päivi R. kirjoitti 10.2.2021:
Yleisarvosana
Olen kävellyt näillä kengillä tosi paljon ja pidän niitä onnistuneena ostoksena.
Milvi S. kirjoitti 19.5.2020:
Yleisarvosana
Rakastan näita! Just sopivat jalkaan (nro isompi). Joka kerta käyttäessä tulee ihana olo, 2 vkoa käytetty. Hyvä leveälle jalalle, itsellä mittasin jalan leveydeksi 10 cm. Tuntuma on ihana! Otin sisäpohjallisen pois. Jalka saa liikkua vapaasti ja tunnustella maastoa! Ihana jalkahieronta ja akupunktio! Ostaessa pohdisin täysin vedenkestäviä myös kun lenkkeilen joka säässä paljon metsiä ja peltoja pitkin, eivät ole vedekestäviä joten jos olet kun minä, suosittelen vedekestäviä! Olen kuitenkin tyytyväinen, jalka on saanut olla leveästi kuten kuuluiskin! Aika lämpöiset, vähän hiostavat, enemmän viileän sään käyttöön, joten keväseen hyvät.
Johanna M. kirjoitti 8.5.2020:
Yleisarvosana
Leveä kenkämalli, omaan kapeaan jalkaan hitusen tohvelimainen
Titta K. kirjoitti 14.4.2020:
Yleisarvosana
Hyvän tuntuiset, varoast mahtuu. Pidän ” luistin” kiinnityksestä. Aika lämpimän tuntuiset, jopa hienan hiostavat.
Pekka K. kirjoitti 12.3.2020:
Yleisarvosana
tuote on muuten hyvä,mutta minun jalkaan ovat liijan avojalkaiset,jotka kylläkin varmaan kuuluukin olla,mutta minulle liijan herkät
Jaana K. kirjoitti 12.10.2020:
Ensimmäiset paljasjalkakengät. Syksyn ja talven kokemus, hyvät jalan mukaiset kengät ja pitävät pohjat. Ei liian kuumat, satunnaisesti pohjallisen tuuletus. Jalat pysyi kuivana kaikilla keleillä. Kengät hyvässä kunnossa uuteen kauteen.