Tuotteet» Paljasjalkakengät» Aikuisille» Vaelluskengät» Freet Bootee M»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 5.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 3.5.2021
Yleisarvosana
Kengän oman pohjallisen vaihdoin 6mm pohjiin, kun leveydessä ja pituudessa oli vähän liikaa tilaa. Alussa kengät hiersi akillesjännettä ja iltti painoi kun oli rytyssä. Ilmeisesti kenkä antoi periksi, kun parin vk jälkeen nämä ovat olleet suosikkikenkäni rumasta ulkonäöstä huolimatta. Leveät, koon 44 kengässä 26,3/10,5cm jalalla paljon tilaa sivuillakin. Harmiksi vähän tihuuttavat vettä sisään sivuilta oikein oikein märässä mutta eivät nämä kai vedenpitävät olekaan. Alle puolessa vuodessa päivittäisen väh. 5km asfalttikävelyn jälkeen pohjassa näkyy selviä kulumisen merkkejä. Voi johtua askellustavastakin.
Iida V. 3.12.2020
Yleisarvosana
Ensimmäinen paljasjalkakenkäni. Oikein mukavan tuntuinen kenkä, ei purista. Sopii mainiosti leveälle jalalle. Ainoa miinus tulee läpästä, joka pitää astella hyvin tai painaa välillä ikävästi. Myös nopeampi kiristys olisi kätevä!
Suvi K. 3.12.2020
Yleisarvosana
Mukavat jalassa. Villasukan kanssa menee viileämmälläkin ilmalla.
Johanna H. 22.10.2020
Yleisarvosana
Lämpimät kengät, tarkenee pikku pakkasellakin lenkkeillä ja hyvä pito ollut ensilumilla. Aluksi kengät meinasivat hiertää ja painaa, mutta parissa viikossa muotoutuivat jalkoihini sopiviksi!
Anonyymi 19.10.2020
Yleisarvosana
Kiva paljasjalkakenkä leveällä lestillä, ei silti lonksu normaalilevyisessäkään jalassa. Kosteuden pito on kohtalainen - märässä metsässä varpaat alkoivat kastua noin tunnin tallustelun jälkeen.
Mirka K. 14.10.2020
Yleisarvosana
Loistavat kengät, sopiva maatuntuma ja hyvä malli.
Anonyymi 5.10.2020
Yleisarvosana
Ihan jees. Muita en ole jalkaan laittanut.
Jaana H. 29.9.2020
Yleisarvosana
Tosi joustavat ja mukavat, aika leveä lesti niin mahtuu hyvin villasukkakin vaikka en ostanut suurempaa kokoa "villasukkavaralla". Läppä tuntui aluksi vähän paksulta mutta voi olla, että se asettuu käytön myötä.
Maria R. 5.9.2020
Yleisarvosana
Näistä kengistä kannattaa katsoa ensisijaisesti senttikoko, kun valitsee oikeaa kokoa. Pohjallisten kanssa nämä tuntuvat aika jäykkäpohjaisilta. Nämä kengät olleet hyvät retkikäytössä kuin myös talvella.
Päivi R. 10.2.2021
Yleisarvosana
Olen kävellyt näillä kengillä tosi paljon ja pidän niitä onnistuneena ostoksena.
Milvi S. 19.5.2020
Yleisarvosana
Rakastan näita! Just sopivat jalkaan (nro isompi). Joka kerta käyttäessä tulee ihana olo, 2 vkoa käytetty. Hyvä leveälle jalalle, itsellä mittasin jalan leveydeksi 10 cm. Tuntuma on ihana! Otin sisäpohjallisen pois. Jalka saa liikkua vapaasti ja tunnustella maastoa! Ihana jalkahieronta ja akupunktio! Ostaessa pohdisin täysin vedenkestäviä myös kun lenkkeilen joka säässä paljon metsiä ja peltoja pitkin, eivät ole vedekestäviä joten jos olet kun minä, suosittelen vedekestäviä! Olen kuitenkin tyytyväinen, jalka on saanut olla leveästi kuten kuuluiskin! Aika lämpöiset, vähän hiostavat, enemmän viileän sään käyttöön, joten keväseen hyvät.
Johanna M. 8.5.2020
Yleisarvosana
Leveä kenkämalli, omaan kapeaan jalkaan hitusen tohvelimainen
Titta K. 14.4.2020
Yleisarvosana
Hyvän tuntuiset, varoast mahtuu. Pidän ” luistin” kiinnityksestä. Aika lämpimän tuntuiset, jopa hienan hiostavat.
Pekka K. 12.3.2020
Yleisarvosana
tuote on muuten hyvä,mutta minun jalkaan ovat liijan avojalkaiset,jotka kylläkin varmaan kuuluukin olla,mutta minulle liijan herkät
Jaana K. 12.10.2020
Ensimmäiset paljasjalkakengät. Syksyn ja talven kokemus, hyvät jalan mukaiset kengät ja pitävät pohjat. Ei liian kuumat, satunnaisesti pohjallisen tuuletus. Jalat pysyi kuivana kaikilla keleillä. Kengät hyvässä kunnossa uuteen kauteen.