Tuotteet» Paljasjalkakengät» Juoksukengät» Freet Connect 2»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anne S. kirjoitti 14.10.2020:
Yleisarvosana
Siis tosi hyvät jalassa. Kantapään pehmuste on täys10 ni ei kolahda niin kovaa kun askeltaa/juoksee. Ainoa miinus on kun koittaa kiristää vähän istuvammaksi niin kenkä menee ruttuun kun on vähän turhan iso jalkapöydän päältä. En laita enää vanhoja juoksukenkiäni jalkaan!
Merja L. kirjoitti 23.9.2020:
Yleisarvosana
Parhaaat kengät ikinä. Nauhallinen malli istuu hyvin jalkaan.Huonoja puolia en ole huomannut. Todellakin tuntuu, että kävelee paljain jaloin
Niina L. kirjoitti 26.8.2020:
Yleisarvosana
Ekat pj-kengät ja on todellakin leveyttä jopa aika leveään jalkaan. Itseäni pieni ylimääräinen tila joka puolella ei ole haitannut ja on kuin kenkiä ei olisikaan, kun on saanut kiristettyä. Kosteudet menee herkästi läpi.
Mari L. kirjoitti 4.8.2020:
Yleisarvosana
Aivan ihanat jalassa :) Varpaat mahtuu leviämään hyvin ja jalat tykkää. Toisesta kengästä petti kankaan liimaus pienestä kohdasta (ei kuitenkaan vaikuta käyttöön). Asiakaspalvelu todella huippua reklamaatiota tehdessä. Suuren suuri kiitos siitä.
Markus P. kirjoitti 20.3.2020:
Yleisarvosana
Todella mukavat ja metsäpoluilla hyvin toimivat paljasjalkakengät. Jalkateräni on hyvin leveä ja näissä kengissä kuin kotonaan ja varpaiden nivelrikotkaan eivät näissä oikuttele. Pohjat osoittivat ensimmäisiä kulumisen merkkejä useiden satojen kilometrien jälkeen, eivät ole vielä kuitenkaan puhki menossa.
Tapani R. kirjoitti 17.5.2020:
Yleisarvosana
Erittäin hyvät, saa juostua 45 min ilman että alkaa varvas särkemään. Vanhat lenkkarit puristivat liikaa, juoksusta ei tullut mitään. Neljään vuoteen en ole pystynyt juoksemaan, nyt näyttää siltä että näillä onnistuu. Pehmeät, leveälestiset, kevyet. Olen erittäin tyytyväinen. Jos vain näin hyvin voi vastaisuudessakin juosta, suosittelen kaikille. Tapsa
maria a. kirjoitti 15.9.2019:
Yleisarvosana
Leveämpi lesti; sopii parhaiten jalkaan, jossa on lyhyt pikkuvarvas ja pitkä isovarvas
Virpi J. kirjoitti 27.6.2019:
Yleisarvosana
Huiput jalassa, kätevä pohjallisen kanssa totutella paljasjalkailuun ja sen jälkeen ottaa pois. Aktiivisessa käytössä olleet eikä ole kulumisen merkkejä näin reilun kk jälkeen.
Pauliina S. kirjoitti 20.2.2019:
Yleisarvosana
Koko ehkä yhden koon normaalia isompi.
Asiakaspalvelija Hanna J. vastasi 19.4.2019:
Freetiltä kannattaa ottaa 1-2 numeroa normaalikokoa isompi koko.
myy...@...fi kirjoitti 13.12.2018:
Yleisarvosana
Hyvännäköiset, kevyet ja toimivat kengät leveään jalkaan. Itsellä on kapea jalka, niin kantapää nousee hieman takaa. Tämä ei ole kuitenkaan kengän vika, mutta muidenkin kapeajalkaisten kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että kantapää pysyy hyvin paikallaan.